dimarts, 3 de juny del 2014

Evolució del projecte

Treball i comunicació III

Per fi hem superat una fase d’entrebancs continus i ens anem remuntant i renovant contínuament.

Hem superat també l’absència d’en Marc tot redistribuint-nos la feina i treballant moltíssim i, encara que sovint em retard, hem aconseguit fer totes les tasques proposades. Som conscients de que sempre es poden millorar.

Val a dir que la qüestió del temps que ens cal i el compliment dels terminis ens costa força; tal vegada podem dir en descàrrega nostre que els tres companys d’equip tenim molta feina; la més jove per qüestions de feina (sortosament, als temps que corren!) i els altres dos perquè estem dins del grup de gent d’edat molt ocupada en altres afers i per les novetats que ens costen d’assolir, però que les anem vencent i dominant. Això sí, ara ens manca encarar la creació d’un vídeo i la part final de les activitats.

Personalment haig d’agrair el suport i l’encoratjament que he rebut per part dels companys, tant del grup com de la resta de l’aula, i per descomptat del tutor, en Jordi.

Val a dir, per tant que estic molt contenta d’haver pogut continuar malgrat els moments de defalliment i confio que tothom s’hi hagi engrescat tant com nosaltres.

Crec que el més important d’aquest treball en equip és la possibilitat de compartir i realitzar una tasca conjuntament, no obstant les dificultats que sorgeixen, sobretot en l’aspecte comunicatiu a distància.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada