dimecres, 4 de juny del 2014

PLANIFICACIÓ I GESTIO DEL PROJECTE (III) 

Ha costat molt arribar fins aquí. A mig camí ens hem quedat sense un dels components del grup passant de quatre a tres i per tant després de l’ensurt inicial hem hagut de carregar bateries per poder recompondre la situació.
El projecte va iniciar-se amb una certa facilitat però hem tingut  problemes, tant a l’inici com al llarg del treball, que ens han condicionat el desenvolupament.

1.- Dos dels tres components que restem hem tingut molts problemes d’adaptació a les eines informàtiques posades a la nostra disposició per elaborar aquest treball.

2.- No vàrem planificar de forma correcta el nostre projecte i en especial la distribució de tasques coordinada amb els terminis.

3.- Finalment hem trobat la clau de volta al Gantter i al Google Docs per poder fer una programació acceptable del treball que presentem.


Els problemes esmentats han pesat molt al llarg d’aquestes setmanes i estic convençut que el resultat final del treball no és el que hauríem volgut oferir. Això no vol dir, ni de bon tros, que no estiguem contents del treball fet perquè hem treballat fort i els darrers dies hem millorat notablement la qualitat del mateix i estem convençuts que el resultat final serà molt digne.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada