dilluns, 16 de juny del 2014

COMIAT


Bé és hora d’ acomiadar-se; no ens agraden massa els comiats, malgrat que al mateix temps estem satisfets d’arribar a la fi d’aquesta tasca, no per desig d’acabar sinó per tot el que hem après i que estem convençuts ens serà de molta utilitat en el futur com a estudiants i també, perquè no, a nivell particular.
Encara ens queda molt, per millorar en l’ús i pràctica de totes les eines que ens ha proporcionat el consultor i de retruc la UOC, però tenim un bon inici i, malgrat haver patit força en alguns moments ha valgut la pena.
Volem agrair als companys del grup així com a la resta de companys d’aula i al consultor per la seva valuosa ajuda, pel suport i pels consells, pels aclariments i la bona disposició.
Estem molt satisfets de la feina feta i d’haver arribat al final i ens agradaria que aquells que hagin de fer aquesta assignatura hi gaudeixin i l’aprofitin tant i possiblement molt més que nosaltres.
Hi ha companys amb qui ja hem coincidit en altres matèries i a tots els volem fer arribar que ha estat un gust i un plaer fer feina junts i si ens tornem a trobar en altres tasques ens n’alegrarem molt.
Gràcies a tothom i ànims per els novells. Fins sempre.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada